Over mij

Van eventmanager, boekhouder naar coach. En al ruim 10 jaar gepassioneerd over persoonlijke ontwikkeling. Mijn reis is een diverse en eentje die ik graag met jou deel. Hieronder lees je wat meer over wie ik ben.

Mijn naam is Thom Stam.

Als boekhouder (www.dereizendeboekhouder.nl) was mijn missie van begin af aan: creƫren van ruimte en inzicht op het financiƫle vlak. Ik zorg voor een stukje rust en helderheid zodat jij jouw missie kan manifesteren. Sinds 2021 ontdekte ik dat de reis als boekhouder niet de mijne was. door een beginnende burn-out heb ik mijn reis verder kunnen verdiepen. Harder afpellen en mijn ware ik tevoorschijn laten komen was onvermijdelijk. Echter de missie die ik als boekhouder heb vormgegeven staat nog steeds. Deze wordt alleen breder, toegespitst op jou als persoon en niet op een product.

Ik wil mensen ontmoeten, hun problemen en uitdagingen in het leven. Werkelijke connectie ervaren. Spelen en pret maken.

Als coach ga ik spelenderwijs met jou je hulpvraag onderzoeken. Daarbij maak ik graag gebruik van de magie van opstellingen. We zoeken samen naar inzicht met als doel dat jij in je eigen kracht komt te staan.

Mijn rugzak

Ik heb de fijne kneepjes van het opstellingen werk geleerd bij Latitude opleidingen. In 2020 ben ik gestart met de basis opleiding, het vervolg in 2021 en in 2022 heb ik de opleiding organisatieopstellingen afgerond.

Via Lust for Life heb ik mijn intutie verder ontwikkeld en de basis gelegd voor lichaamswerk door het volgen van Reiki en een traject werken met energie.

Eind 2022 ben ik door Gerrald Nieboer uitgenogdid om bij hem in de leer te gaan als vuurhoeder bij zijn zweethutceremonies. In korte tijd heb ik de parchtige kans gehad om enkele tientallen zweethutten te mogen begeleiden.