Over mij

Van eventmanager, boekhouder naar coach. En al ruim 10 jaar gepassioneerd over persoonlijke ontwikkeling. Mijn reis is een diverse en eentje die ik graag met jou deel. Hieronder lees je wat meer over wie ik ben.

Mijn naam is Thom Stam.

Als boekhouder (www.dereizendeboekhouder.nl) was mijn missie van begin af aan: creëren van ruimte en inzicht op het financiële vlak. Ik zorg voor een stukje rust en helderheid zodat jij jouw missie kan manifesteren. Sinds 2021 ontdekte ik dat de reis als boekhouder niet de mijne was. door een beginnende burn-out heb ik mijn reis verder kunnen verdiepen. Harder afpellen en mijn ware ik tevoorschijn laten komen was onvermijdelijk. Echter de missie die ik als boekhouder heb vormgegeven staat nog steeds. Deze wordt alleen breder, toegespitst op jou als persoon en niet op een product.

Ik wil mensen ontmoeten, hun problemen en uitdagingen in het leven. Werkelijke connectie ervaren. Spelen en pret maken.

In mijn vrije tijd ben ik als vrijwilliger actief bij het Rode Kruis en mag ik graag een dag(deel) workshops volgen over familieopstellingen. De magie van opstellen heeft mij zo geboeid dat ik mij daarin verder heb geschoold.

Als coach ga ik spelenderwijs met jou je hulpvraag onderzoeken. Daarbij maak ik graag gebruik van de magie van opstellingen. We zoeken samen naar inzicht met als doel dat jij in je eigen kracht komt te staan.

Mijn rugzak

Ik heb de fijne kneepjes van het opstellingen werk geleerd bij Latitude opleidingen. In 2020 ben ik gestart met de basis opleiding, het vervolg in 2021 en in 2022 heb ik de opleiding organisatieopstellingen afgerond.

In 2022 heb ik de Usui mastergraad in Reiki behaald. Deze reis, van Reiki 1 naar de master heeft een basis gelegd waarop ik mijn intuïtie verder ontwikkel.