Coachtrajecten

Deze pagina is in bewerking en wordt aangevuld.

Ik coach intuïtief en maak daarbij gebruik van verschillende werkvormen:

  • Opstellingen:
  • Reiki:
  • Intuïtieve coaching;
  • Natuur, in de vorm van wandelcoaching

We beginnen altijd met een kennismaking. Deze duurt een halfuur tot drie kwartier en bied ik aan voor een gereduceerd tarief van €60. Waarom niet gratis? Deze kennismaking is bedoeld om elkaar te leren kennen en te voelen of jij door mij gecoacht wil worden. Om je een goede indruk te geven geef ik je meteen tips, hulp en mogelijk een korte behandeling mee. Voor mij doet het weggeven van deze sessies geen recht aan de tijd die ik voor jou vrij maak. Een kennismaking kan je meteen inplannen in mijn online agenda —>

Graag vertel ik je hieronder wat meer over mijn persoonlijke manier van coaching. In de hoop je enigszins een beeld te geven van wie ik ben en of ik aansluit op jouw behoefte. Uiteraard een belafspraak als voorloper op de kennismaking kan je gratis en vrijblijvend aanvragen. Neem daarvoor contact op via de contactpagina.

Spelenderwijs

Onderzoekend

Zelfkennis en zelfredzaamheid

Uiteraard stellen we samen in het begin concreet je hulpvraag vast. Dit is de rode draad door onze sessies heen. Wanneer we meerdere afspraken hebben bekijken we samen deze hulpvraag en gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag. Om uit te komen bij wat jij werkelijk nodig hebt.

Daarbij is altijd mijn intentie om je een hoge mate van zelfvertrouwen of zelfredzaamheid mee te geven. Coaching is bedoeld als ondersteuning om je eigen pad te bewandelen. Afhankelijk hoort daar niet bij.