Hallo ik ben Thom Stam,

Het leven is een reis, zo cliché als het klinkt, wel een waarheid als een bus. Het is ook een goede omschrijving van hoe ik in het leven sta. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. De mens is gemaakt om te spelen, te ontdekken en te ervaren. Sinds mijn afstuderen in 2013 veel verschillende werkzaamheden gedaan en dingen meegemaakt. Ervaringen die ik graag met andere deel. Ik heb veel interesses, sta graag in contact en wil dingen ontdekken. Daarom profileer ik mijzelf als een zelfstandige professional. Als freelancer ga ik verder mijn krachten ontdekken en als breed georiënteerde ondersteuner mensen en organisaties helpen. Focus zoeken in de verschillende werkzaamheden is mijn uitdaging. Deze toekomst treed ik echter met nieuwsgierigheid tegemoet.

Ik ben dus op zoektocht. Daarom dat het concept ‘de reizende’ ook zo goed bij mij past. Het is een prefix die voor bijna alle namen en situaties toepasselijk is. Het geeft mij ruimte te ontdekken. Een samenspel met andere te ontwikkelen en elkaar te versterken. 2018 is dan ook het jaar waar ik mij definitief het diepe in stort. Vanuit drie verschillende deelgebieden op zoek naar projecten, passies en ervaringen. Een spannende maar ook hoognodige stap.

In mijn vrije tijd heb ik het geluk een jongensdroom te mogen vormgeven als vrijwillige brandweer. Nu nog in opleiding, straks inzetbaar. Daarnaast kan ik mijn ei kwijt als representant bij familieopstellingen. Elke keer weer een magische ervaring en gedurende de jaren heb ik heel wat helingsprocessen mogen meemaken. Deze opstellingen zijn voor mij erg waardevol en dat zie ik ook bij andere. Voor mij een belangrijke ontwikkelstap de komende jaren. Verder ga ik graag naar evenementen of festivals. Soms als bezoeker, vaak als hulpverlener verbonden aan het Rode Kruis. De reuring en hectiek op dit soort evenementen is waar ik mij thuis voel.

Altijd lastig jezelf voorstellen in een notendop. Zoals je leeft vind ik veel dingen interessant. Toch zit er een rode draad in en dat is die hulpbereidheid. Mocht je na het lezen van de informatie op mijn site geïnteresseerd zijn om kennis te maken. Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik kom graag kennismaken. Onder het genot van een bakje koffie of we strekken de benen in de natuur.