Jij wil ondernemen en succesvol zijn. Daarvoor moeten we een goede basis leggen. Ik help je hierbij.

De basis op orde, wat houdt dat in? We werken samen volledig in de cloud. Geen bonnetjes of los papierwerk. Afhankelijk van jouw behoefte en budget bepaal je hoeveel werkzaamheden je zelf verricht. Ik kan het volledige proces van je overnemen. Verkoopfacturen doe je altijd zelf, dat is natuurlijk ook het leuke deel toch? Verder verzorg ik op kwartaalbasis je btw aangifte en komt er jaarlijks een inkomstenaangifte.

Ik werk met vaste maandelijkse tarieven (al vanaf €39,- excl btw). Daar hoort een goed gesprek, hulp bij je ondernemersplan, het incidenteel schrijven van een bezwaarschrift gewoon bij. Ontstaan er werkzaamheden die niet passen binnen de lopende afspraak dan stemmen we dit van te voren af. Je hebt het recht altijd te weten wat iets mag kosten. Heb je geen behoefte aan een maandelijks abbonnement? Eventueel is dan de strippenkaart met uren interessant, dan weet je ook waar je aan toe bent!

Wil je praten over de mogelijkheden en wat dat dan gaat kosten. Vul het contactformulier hier in en ik neem binnen een dag contact met je op.